Sep
8
Fri
2017
2017 Annual Symposiums @ Reef Point Marina
Sep 8 @ 9:00 am – Sep 9 @ 1:45 pm

The Annual ACBS Meeting and International Boat Show will include two days of Symposiums on Friday and Saturday, September 8 & 9 in Racine Wisconsin.

Many presentations will be in the Reef Point Brew House at the Marina and others will be in a tent on the Reefpoint Marina grounds.  Here is the schedule:

2017 ACBS INTERNATIONAL SHOW SYMPOSIUM SCHEDULE
FRIDAY, SEPTEMBER 8 – REEFPOINT BANQUET ROOM
TIME TITLE DURATION SPEAKER
9:00 – 10:00am  Building the Glen L. Torpedo from Plans 1 Hour Roberta Hegy
10:00 -12:00pm Staining – Varnishing Techniques 2 Hours Mary Richter
12:00 – 1:00pm The Evinrude Story 1 Hour Dennis Evinrude
1:00 – 2:00pm The Racine Heritage Museum 1 Hour Steve Wheeler
2:00 – 3:00pm The Great Lake Shipwreck Archeology 1 Hour Kimm Stabelfeldt
FRIDAY, SEPTEMBER 8 – TENT (ON SITE)
TIME TITLE DURATION SPEAKER
12:00 – 1:00pm Transom Painting 1 Hour Judi Welch
1:00 – 3:30pm Wood Boat Restoration Refinishing 2 ½ Hours Lars & Olivia Bergersen
SATURDAY, SEPTEMBER 9 – TENT (ON SITE)
TIME TITLE DURATION SPEAKER
9:00 – 11:00am Fiberglass Restoration 2 Hours Scott McInnes  
Scott Bruesewitz
11:00 – 1:00pm Engine Disassemble & Assembly 2 Hours Ted Cartner
1:00 – 1:45pm Transmission Adjustments 45 Minutes Ted Cartner
2017 International Boat Show Judging Day @ Reef Point Marina
Sep 8 @ 9:00 am – 5:00 pm
2017 International Boat Show Judging Day @ Reef Point Marina | Racine | Wisconsin | United States

The 2017 Antique and Classic International Boat Show officially begins.

Friday, Sept. 8   Boat Judging, Symposiums, Auction, and more . . .

        8:00 am – 5:00 pm    Registration Area & Ship’s Store: at Reefpoint Marina

  8:00 am      Boat Judging begins.  Docks and land displays open to the public all day.

10:00 am –4:00 pm    Symposiums – complete schedule will be in registration bag.  Topics might include “building a boat from a kit process”, “becoming a judge”, “fiberglassing”, “stains”, “engines”, “transom painting”, etc.

  1:00 am – 4:00 pm    BRP/Evinrude Factory tour –just 15 minutes from show site (30 min. tours)

Sep
9
Sat
2017
2017 International ACBS Boat Show @ Reefpoint Marina
Sep 9 @ 9:00 am – 4:00 pm

The final Boat Show Day with time to visit all of the vendors and the “Field of Dreams”, too

Saturday, Sept. 9        Boat Show Continues and Celebration Banquet for All

        8:00 am – 4:00 pm    Registration Area & Ship’s Store: at Reefpoint Marina

  8:00 am – 4:00 pm    Boat Show – Docks and land displays open to the public until 4:00 pm.

      10:00 am – 3:00 pm    Symposiums continue – complete schedule will be in registration bag.

        6:30 pm     ACBS Annual Celebration Banquet – Memorial Hall

                        6:30     Boat Show Trophies presented. All boat show participants welcome.

                        7:15     Dinner served – Reservation on registration form required.

                                   ACBS Awards presented

                                   Invitation to the 2018 ACBS Annual Meeting and International Boat Show

                                   Transfer of Leadership